Sieniretki Pirttimäkeen


Sunnuntaina 16.9. teimme sieniretken Pirttimäkeen. Kävelimme aurinkoisessa säässä reippaan lenkin metsässä ja koreihin kertyi mm. suppilovahveroita, kanttarellejä, voi- ja kangastatteja, karvalaukkuja ja mustia torvisieniä. Uusien sienten tunnistamisessa meitä oli opastamassa yhdistyksemme sienimartta ja piirin sienineuvoja. Sienten keruun lomassa kerroimme toisillemme myös sieniruokien  ja suolasienten valmistusohjeita.

Matkaa kertyi sen verran, että pidimme myös pienen evästauon metsän siimeksessä. Kotimatkalle lähti tyytyväsiä marttoja korit täynnä metsän aarteita. Oli antoisa sieniretki - ensi vuonna uudestaan!

Syyskauden 2012 ensimmäinen marttailta ti 4.9.

Tervetuloa Olarin Marttojen syyskauden ensimmäiseen marttailtaan ensi tiistaina 4.9. klo 18-20 Olarin kappelilla osoitteessa Kuunkehrä 4. 

Ensimmäisen marttaillan ohjelmassa on emäntävuorojen jako ja syyskauden ohjelman läpikäynti. Illan aikana kerätään myös syyskauden kahviraha 5 €, joten varaa mukaan vähän käteistä (samalla voi maksaa myös kevään kahvirahan 5 €, jos se on vielä maksamatta). 

Netissä nyt myös ehdotus syksyn toimintasuunnitelmaksi. Olisi hyvä, jos mahdollisimman moni tulostaisi sen itselleen mukaan marttailtaan.