Olarin Martat pullakurssilla 19.3.2013

Kokoonnuimme Tiistilän koululle pullakurssille. Pirjojen opastuksella valmistimme pullapitkoja, vadelmapähkinäpitkoja, "hämäläistä arkipullaa" eli Tanskalaista wienerleipää, pullarinkilän, voisilmäpullia ja sahramipullaa.

Opimme ihania uusia reseptejä ja pullapitkon letitystä. Kurssin lopuksi joimme kahvit ja maistoimme leipomuksiamme. Ykkössijan herkullisuudessa taisi ottaa hämäläinen arkipulla.

Tämänkin ruokakurssi inspiroi - tällä kertaa leipomaan pullaa!

Lukupiirin kuulumisia

Lukupiiri kokoontuu seuraavan kerran ti 23.4. Hopeakuun Hopeatuvassa klo 18-19.30 ja silloin vaihdamme ajatuksiaTuula Vainikaisen kirjasta: Äidit ja aikuiset tyttäret - matkalla ymmärrykseen. Kirja käsittelee elämää ja toiveita tyttärenä, äitinä ja isoäitinä. Kirjan aiheet koskettavat jollain tavalla meitä kaikkia ja ovat tervetullutta luettavaa näin keväällä - äitienpäivän lähestyessä.

Lukupiiri on avoin kaikille Olarin Marttojen jäsenille. Kokoontumisen aluksi esittelemme kirjailijan ja sen jälkeen vaihdamme ajatuksia luettavana olevasta kirjasta. Tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Tervetuloa mukaan!