Kevään toimintasuunnitelma

Vuosikokous pidettiin 3.2. ja kevään toimintasuunnitelma on nyt virallisesti hyväksytty. Päivitetty toimintakalenteri löytyy nyt myös netistä.

Kaikki marttaillat ja kässäillat pidetään Olarin nuorisotilassa. Parillisina viikkoina on varsinaiset marttaillat monipuolisella ohjelmalla ja parittomina viikkoina keskitytään erilaisiin käsitöihin kässäilloissa. Koko ohjelma on nyt kerätty samaan toimintakalenteriin, aika ja paikka on kaikissa sama: tiistai klo 18 nuorisotilassa (poikkeuksina teatteri, ruokakurssi ja kevätkauden päätös, näistä tiedotetaan erikseen).

Muista myös Olarin marttojen lukupiiri. Lukupiiri kokoontuu muutaman kerran kevään aikana Kirjasto Omenan tiloissa.


Talvisia kuusia

Syksyllä yhdessä kässäillassa virkattiin muun ohjelman ohessa "isoäidinkuusia". Syksyllä virkatut kuuset päätyivät joulukorttiin, mutta vastaavia lumisia kuusia sopii ihan yhtä hyvin virkata vaikka hiihtolomalla.
Periaate on siis sama kun isoäidin neliössä: virkataan pylväitä ja ketjusilmukoita ryhmissä. Kolmiossa vaan tehdään neljän kulman sijaan kolme kulmaa. Kuuselle virkataan vielä lopuksi runko pitkillä pylväillä. Ohje kaavioineen päivittyy tänne myöhemmin...

Kuvan kuuset on virkattu ohuesta helmilangasta ja ovat noin 5cm korkuisia.