Syyskausi käynnistyi

Syksyn ensimmäinen varsinainen marttailta oli torstaina 8.9.Vaihdoimme kesän kuulumisia, jaomme emäntävuoroja, tutustuimme syksyn toimintasuunnitelmaan sekä äänestämme ovisammakolle nimen. Ovisammakko sai yksimielisesti nimekseen Salif. Sammakkohan tuli meille martiolle Vuokon mukana Gambian-matkalta ja Salif-niminen poika auttoi monissa käytännön asioissa tällä matkalla.
Illan aikana teatterimarttamme esitteli syksyn teatteritarjontaa ja Johanna kertoi käynnistyvästä lukupiiristä. Luvassa on siis monipuolinen ja tapahtumarikas syksy!

Oikeastaan Olarin Marttojen syyskausi ehti käynnistyä jo 1.9. ylimääräisellä marttaillalla. Saimme viettä rentoutumisiltaa taijiopettaja Hanna Westerlingin seurassa tutustuen erilaisiin taiji-liikkeisiin ja rentoutusharjoituksiin.

Ennen ensimmäistä varsinaista marttailtaa Olarin Martat ehtivät olla mukan myös aurinkoisilla Ritarimarkkinoilla 4.9. auttamassa mm ruoka- ja kahvitarjoilujen kanssa sekä pitämässä omaa myyjäispöytää. Meillä oli myös oma esittelypöytä satesessa mutta suositussa Olari-tempauksessa 6.9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti