Kuvia muutamista syksyn tapahtumista


Espoolaisten marttayhdistysten kesken kiertää marttakapula, eli käymme vuorollamme veiraana jonkun toisen yhdistyksen kokouksessa. Pirjo P ja Ursula vierailivat syyskuussa Merituulen Marttojen kokouksessa jossa aiheena oli leipäilta. Leipäillassa maisteltiin sekä päikalla leivottuja että mukana tuotuja herkullisiä leipiä. Reseptitkin toki jaettiin. Tässä hyvä idea meillekin - varsinkin nyt kun uusissa tiloissa on vähän isompi keittiö.


Kranssikurssilla 10.11. valmistui havuista ja muista luonnonmateriaaleista kauniita kransseja pihaa, ovea tai joulupöytää koristamaan. Innokkaat ja omatoimiset kurssilaiset ehtivät aloittaa kranssinteon jo ennen kurssin opettajan saapumista, mutta paljon hyviä vinkkejä ja ideoita jäi varmaan myös ennen kransseja tehneille.
Kuvan kranssissa on kuusenhavua ja mustikanvarpuja. Blogaajan kranssille kävi kuten arvattin - orava löysi ja vei koristeeksi laitetut pähkinät parissa päivässä parempaan talteen.
17.11. saimme kuulla Gambialaisesta perheestä ja heidän elämästään kun Vuokko ja Maija kävi kertomassa Gambianterveisiä. Pöydälle oli koottu paitsi valokuvia matkoilta, myös paljon paikallisia esineitä.
Olarin Martat päättivät jatkaa tämän Gambilalisen perheen tukemista sopivalla rahasummalla. Lisäksi seuraavalle matkalle lähtee varmaan taas mukaan kouluvälineitä, vauvasukkia ja muuta tarpeellista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti