Olarin Martat ry 10 vuotta

Olarin Martat juhlivat kymmentä toimintavuotta Långvik Spa:ssa Kirkkonummella.
Osa juhlijoista saapui jo iltapäivällä nauttimaan spa-osaston palveluista. Ainakin saunoja, poreallasta ja uima-allasta upealla maisemalla kokeiltiin. Osa kokeili myös suolahuonetta. Omien osaavien marttojen ansioista meillä oli myös vesijumppa vaikka tilattu jumppa peruuntuikin kommunikaatiokatkon seurauksena. Kiitos Raija!

Rentoutuneina suuntasimme ravintolan puolelle yhdessä myöhemmin tulleiden juhlijoiden kanssa. Tarjolla oli buffeepöytä jossa raikkaita salaatteja sekä perinteisiä ja hiukan erilaisia kala- ja lihaherkkuja. Taisi yksi jos toinen martta miettiä mitä tarjolla ollesta herkuista voisi itse kokeilla myöhemmin kotona. Kerrohan vinkkejä kommenttilaatikossa jos kokeilit jotain!

Bufeen jälkeen siirryimme auditorioon seuraamaan illan ohjelmanumeroita. Tarjolla oli voimistelunäytöstä, valokuvakirjan julkaisu ja esittely sekä tietenkin muistelemista ja kiitoksia. Ohjelman jälkeen palasimme vielä ravintolaan jälkiruoalle ja kahville.

Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut juhla. Kiitokset kaikille järjestäjille!


PS. Onko sinulla webbisivuille sopivia kuvia juhlista? Esim voimistelunäytöksestä? Tähän juttuun olisi kiva saada joku kuva mukaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti