Kuvia keväältä

Kevään 2014 ohjelmassa oli paljon vieraita ja aiheet vaihtelivat tyylitiedosta kuun vaikutukseen. Kaikista tapahtumista ei ole kuvia, mutta tässä vähän koostetta kevään marttailloista, tapahtumista ja retkistä.

Tyylikonsultti Riitta Pulla piti hauskan ja antoisan esityksen tyylistä. Tyyli on muuakin kun vaatteet, ja Riitan esitys keskittyi siihen miten jokainen voi olemuksellaan ja eleillään antaa itsestään mahdollisimman hyvän kuvan.

Tiedämme että teatterissa on kuiskaaja ja luonnollisesti opperassakin on. Mutta mitä oopperan kuiskaaja oikeastaan tekee? Ulla Maijala kävi kertomassa meille työstään oopperan kuiskaajana. Opimme miten monipuolista ja vaativaakin oopperan kuiskaajan työ on. Kuvassa Ulla näyttää taustamusiikin avulla miten oopperalaulua 'kuiskataan'.

Olarin Martat osallistui taas Olarin Lionskerhon järjestämille Perhelysteille. Yleisen marttatoiminnan esittelyn lisäksi lapset pääsivät askartelemaan karkkipapereista perhosia ja kukkia ja aikuiset saivat tutustua kahvipussitöihin. Herneenversot (ja kukkahattu) ovat edellisen päivän Onneli ja Anneli -tapahtumasta Ison Omenan kirjastossa jossa olimme myös mukana.

Kevään retkikohde oli Tuusulanjärven taiteilijakodit. Kuvassa kiertelemme Sibeliuksen Ainolan puutarhaa.

Horttamarttakurssin käyneet martat järjestivät alkukesästä villivihanneskävelyn. Ihan lähimetsästä löytyi monenlaista syötävää kasvia salaattiin, teeksi tai ruokaan. Nyt paras villivihanneskausi ehti mennä ohi ennenkun retki saatin järjestettyä, keväällä 2015 luvassa lisää villivihanneksista.

Kesän kassiviljelyä Kirjaston kattoterassilla. Eturivin marttakasseissa kesäkurpitsaa, syötäviä kukkia ja yrttejä. Viimekesäiset masikat ja lipstikka jotka istutettiin sivupenkkiin kassikauden loputtua voivat siellä hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti